Naša priča

  • Osiguranje kvalitete i kvantitete krajnjim potrošačima uz blisku suradnju s renomiranim proizvođačima.
  • Pouzdan partner prema zaposlenicima, partnerima i klijentima, krajnjim potrošačima i društvu.
  • Pružanje prilike svim zaposlenicima da razviju svoje potencijale, fleksibilnost i usmjerenost ka ostvarenju ciljeva.

IN VINDICO d.o.o. u Hrvatskoj je počeo poslovati početkom 2007. godine. Prateći interese, potrebe i želje krajnjih kupaca, ali i trendove na tržištu, u svom razvojnom ciklusu svakodnevno aktivno djelujemo na svim područjima potrebnim za ispunjenjem ključnog cilja naše misije i pružiti što bolje proizvode našim partnerima i kupcima.

Naša vizija

Njegovanje ambicije za bolje, više i jače...

Osigurati i zadržati visoku kvalitetu proizvoda i usluga uz stalan proces poboljšanja novih uvoznih internacionalnih brendova u različitim kategorijama proizvoda.

Želimo postati odabrani i pouzdan partner – u regiji, Europi i širom svijeta, u dinamičnoj industriji zdravlja i ljepote te odabrani poslodavac koji privlači i zadržava kvalitetne ljude.

Ciljevi naše misije

Sretni i zadovoljni PARTNERI

Sretni i zadovoljni KRAJNJI POTROŠAČI

Prirodni proizvodu za njegu organizma

Osim ponude pića, svoje smo poslovanje proširili i ponudom kvalitetnih, prirodnih i učinkovitih preparata za brigu o ljepoti i zdravlju organizma. Na tržištu smo odlučili ponuditi certificirane i provjerene proizvode vrhunske kvalitete i tako smo počeli surađivati s tvrtkom GSE Vertrieb GmbH. Njihovi dodaci prehrani omogućavaju prirodnu zaštitu organizma, jačanje imuniteta i očuvanje prirodne ljepote.

Naša misija

Poštivanjem regionalnih područja u kojima smo prisutni, nastojimo stvoriti uzajamno povjerenje, osjećaj pripadnosti i lojalnosti.

Svoje ime stvaramo kroz kvalitetnu ponudu različitih proizvoda.

Našim poslovnim djelovanjem ostvarujemo jačanje prodajne organizacije. Provjerite bogatu ponudu naših ostalih proizvoda za svaku priliku i potvrdite kvalitetu koju nudimo.

Provjerite ponudu