BIO Kompleks za oči

Naše su oči tijekom procesa gledanja izložene velikim opterećenjima koja ponajprije uzrokuje djelovanje svjetlosti. Za intenzivne metaboličke procese u tkivima oka potrebno je vrlo mnogo kisika. Tijekom tih metaboličkih procesa pod utjecajem svjetlosti i kisika dolazi do stvaranja slobodnih radikala. Oni oštećuju vidne stanice i mogu u oku izazvati procese starenja. Oko pati od oksidacijskog stresa.

7

Sadržani vitamin B2 (riboflavin) iz ekstrakata guave, bosiljka i limunove kore pridonosi održavanju normalnog vida i pomaže pri zaštiti stanica od oksidacijskog stresa. Vitamin B1 (tiamin), vitamin B2 (riboflavin, vitamin B3 (niacin) i vitamin B6 (piridoksin) potpomažu normalnu funkciju živčanog sustava, a time i funkciju osjetljivog vidnog živca.

Za proizvod Kompleks za oči koriste se isključivo sastojci iz biološkog uzgoja. Vodenom ekstrakcijom pažljivo se oslobađaju vrijedni sastojci. Za ekstrakciju se ne primjenjuju nikakva kemijska otapala. Osim prirodno prisutnih mikro-hranjivih tvari i vitamina ekstrakti sadržavaju sekundarne biljne tvari kao što su primjerice bioflavonidi.

Riboflavin (Vitamin B2)

  • pridonosi održavanju normalnog vida
  • pridonosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa
  • pridonosi normalnoj funkciji živčanog sustava

 

Thiamin (Vitamin B1), Niacin (Vitamin B3) i Pyridoxin (Vitamin B6)

  • pridonose normalnoj funkciji živčanog sustava

 

Certifikati: DE-ÖKO-024

Antocijani iz ekstrakta borovnice

GSE koristi za proizvod – Kompleks za oči (Bio) biološki ekstrakt borovnice. Borovnica (Vaccinium myrtillus) vrsta je iz roda borovnice (Vaccinium) i pripada porodici vrijesovki (Ericaceae). Borovnice su omiljena sorta bobica koja se primjenjuje u ljudskoj prehrani. Ekstrakt borovnice prirodno sadrži antocijane, oni čine boju borovnice.

Popis sastojaka:

Krumpirov škrob*, maltodekstrin *, kukuruzni sirup u prahu*, ekstrakt plodova guave* (Psidium guajava), ekstrakt borovnice* (Vaccinium myrtillus), ekstrakt limunove kore* (Citrus limon), ekstrakt lista bosiljka* (Ocmium sanctum), ekstrakt riže*
* Iz biološkog uzgoja

Preporuka za uzimanje: 1 tableta na dan s dovoljnom količinom tekućine.

Deklaracija proizvoda

Saznajte sve sastojke i upute za upotrebu proizvoda.

Prezumite

Imate pitanja za nas?

Kontaktirajte nas i naš će vam se tim javiti s odgovorima.

Javite nam se