Bezalkoholna pića

Raznovrsna ponuda bezalkoholnih pića za sve prigode. Prirodna izvorska voda za zdravlje, razni okusi dječjih pjenušaca za vesele rođendanske zabave ili možda sirupi i tonici za osvježenje i kombiniranje sa drugim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Izbor je velik i vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe.

Saznajte više

Jaka alkoholna pića

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći pića vrhunske proizvodnje, u kojoj ništa nije prepušteno slučaju kako bismo vam ponudili jedinstvene okuse za posebne prigode. U ponudi imamo i razne vrste alkoholnih pića renomiranih proizvođača i svjetski poznatih brandova. Otkrijte posebnost i kvalitetu svih alkoholnih pića koje nudimo na tržištu.

Saznajte više

Vina

Donosimo vam odabrana crna i bijela vina iz klasičnih europskih regija Francuske, Španjolske, Austrije, Italije i Portugala. Novost u ponudi su vina vrhunske kvalitete iz Južne Afrike i Australije, te za one koji preferiraju vina blažih okusa u ponudi imamo i voćna vina. Možete birati između više vrsta, ovisno o okusu i prigodi ili trenutku kojem želite podariti pun, skladan okus kvalitetnog vina.

Saznajte više

Šampanjci i pjenušci

Posebna vrsta vina koja svojom pjenušavom notom upotpunjuju posebne događaje. U ponudi imamo više vrsta pjenušavih vina, sva odredom proizvedena od kvalitetnih i visokokvalitetnih sorta grožđa. Provjerite koje sve pjenušave varijante vina imamo u našoj ponudi i osigurajte si prvorazredni užitak.

Saznajte više

Pivo

Osvježavajuće i dugotrajne pive renomiranih njemačkih proizvođača punog okusa na raspolaganju su svim pivoljupcima kako bi u bogatoj raznolikosti njihovih okusa pronašli onaj koji im najviše odgovara. Odaberite između nekoliko vrsta pšeničnih piva i radlera, i uživajte!

Saznajte više

Low cost pića

Naša bogata ponuda također nudi i pića naše vlastite proizvodnje, u kojoj ništa nije prepušteno slučaju kako bismo vam ponudili jedinstvene okuse za posebne prigode. Široki asortiman bogat alkoholnim pićima idealnim za razne kombinacije. Upotpunite važne događaje koktelima dobivenim od pića naše proizvodnje.

Saznajte više